Γκρινιάρης Online


Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι φυσικοί παίκτες μπορείς να παίξεις με bot για να εξασκηθείς, μέχρι να εμφανιστούν κάποιοι ζωντανοί παίκτες

Πως παίζεται ο γκρινιάρης

Το συναρπαστικό Multiplayer ο θρυλικός Γκρινιάρης είναι εδώ για σας! Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι των 4 παικτών είναι να μετακινήσετε όλα τα κομμάτια σας γύρω από την διαδρομή μία φορά, στη συνέχεια να ανεβάσετε τη διαδρομή του χρώματος σας και τελικά να φτάσετε στην περιοχή με σχήμα βέλους στη μέση του πίνακα πριν οι αντίπαλοί σας το κάνουν.

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, κάθε παίκτης θα λάβει ένα σύνολο με 4 πούλια σε κόκκινο, κίτρινο, πράσινο ή μπλε χρώμα. Τότε εσείς και οι αντίπαλοί σας θα γυρίσετε εκ περιτροπής για να πετύχετε ένα εξάρι και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ανάλογα.

Πριν κινηθείτε γύρω από την διαδρομή, τα κομμάτια σας πρέπει να εισέλθουν εξω απο τον χώρο που είναι στημένα μεταβαίνοντας στο αρχικό τετράγωνο του χρώματος που σημειώνεται με ένα βέλος. Κατά τη διάρκεια της σειράς σας, κάντε κλικ στο κουμπί στην οθόνη για να κυλήσετε το ζάρι και εάν φέρετε 6 είναι, μπορείτε να κάνετε κλικ για να μετακινήσετε ένα από τα πούλια σας στην αρχική πλατεία και θα σας δοθεί επίσης ένα επιπλέον ρολό.

Αφού μετακινηθείτε στο αρχικό τετράγωνο, τα πούλια σας μπορούν να μετακινηθούν γύρω από τον πίνακα σύμφωνα με τους αριθμούς που έχουν τυπωθεί. Σημειώστε ότι πρέπει να ολοκληρώσετε τις κινήσεις σας εντός της καθορισμένης προθεσμίας, όπως υποδεικνύεται από το χρονοδιακόπτη στην οθόνη, ή θα χάσετε.

Δεδομένου ότι ένα τετράγωνο μπορεί να κρατήσει μόνο ένα κομμάτι, εάν το κομμάτι σας μετακινηθεί σε ένα τετράγωνο που καταλαμβάνεται επί του παρόντος από ένα αντίπαλο κομμάτι, αυτό το κομμάτι του αντιπάλου θα χτυπηθεί και θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή και πάλι.

Όταν το κομμάτι σας φτάνει στην περιοχή με το χρώμα του βέλους στο κέντρο του σκάφους, απαιτείται ακριβής ρίψη. Νικήστε τους αντιπάλους σας προτού φτάσουν στο δρόμο σας!