Τάβλι πόρτες – Online για πολλαπλά άτομα

Θες ταβλι πλακωτό; Μπες εδώ

Διαβάστε παρακάτω πως να παίξετε με συγκεκριμένο παίκτη π.χ εναν γνωστό σας η φίλο σας

Από το mini chat μπορείτε να συνομιλάτε με τους συμπαίκτες σας, η τους πιθανούς αντιπάλους

Για να παίζετε με πιό μεγάλη ευκολία με κινητό πατήστε το κουμπί Full screen δείτε το παράδειγμα της εικόνας

Λιώσε στο τάβλι με τους φίλους σου on line.Φέρε τους φίλους σου σε αυτή τη σελίδα να παίξετε τάβλι.Τό τάβλι είναι από τα πιό διασκεδαστικά παιχνίδια. Παίξε τώρα αμέσως εύκολα και χωρίς εγγραφές και δυσκολίες.Μπες και παίξε το πιό αγαπημένο όλων των ταβλαδόρων τις πόρτες.

Πόρτες – Κανόνες

Οι πόρτες είναι ένα από τα γρήγορα παιχνίδια στο τάβλι με συνεχείς ανατροπές. Είναι το ελληνικό παιχνίδι που μοιάζει στο backgammon αλλά οι νίκες είναι μονές ή διπλές και δεν υπάρχει το ζάρι του διπλασιασμού που κάνει το τάβλι πιο τζογαδόρικο και μπερδεύει πολλέ φορές τους έλληνες παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκινάει με τους παίκτες να στήνουν έτοιμες πόρτες με τα πούλια τους παρατεταγμένα σε όλο το πλαίσιο. Πρέπει να μετακινήσουν όλα τα πούλια στην περιοχή του μαζέματος και από εκεί τα μαζέψουν στα χέρια τους βγάζοντας τα από το παιχνίδι.

Οι αντίπαλοι δεν αιχμαλωτίζουν πούλια του αντιπάλου όπως στο πλακωτό αλλά τα χτυπάνε και τα βγαζουν έξω από το παιχνίδι όταν είναι μόνα τους και δεν σχηματίζουν πόρτα. Μετά από κάτι τέτοιο ι ο αντίπαλος πρέπει να φέρει μια κατάλληλη ζαριά και να υπάρχουν θέσεις ανοιχτές για να τα ξαναβάλει στο παιχνίδι και να συνεχίσει να παίζει.

Πως να παίξετε το τάβλι του Zizanio.gr

Μόλις πατήσετε επάνω στην υδρόγειο στο κουμπί που βλέπετε στο παράδειγμα της φωτογραφίας πιό πάνω, είναι παιχνίδια με αλλους απομακρυσμενους παίκτες. Βάλτε ενα ονομα και θα σας ανοίξει αυτό το κουτακι δες την φωτογραφία κάτω

Εάν πατήσετε QUICK MATCH θα σας βρεί τυχαία εναν αγνωστο παίκτη για να παίξετε.Εάν πατήσετε CREATE MATCH θα δημιουργήσετε το δικό σας πριβε παιχνίδι για να παίξετε με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη που θέλετε να συναντηθείτε για να παίξετε

Δημιουργία ιδιωτικού παιχνιδιού με  συγκεκριμένο παίκτη

Αν για παράδειγμα εχετε βάλει το όνομα  Γιωργος δείτε στην εικόνα τι θα γίνει αν πατήσετε CREATE MATCH.Οπως βλέπετε ο Γιωργος είναι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό του πριβε παιχνίδι για να συνασντηθεί με τον παίκτη που θέλει.Πατήστε CREATE και η ιδιωτική συνάντηση θα είναι ετοιμη

Αφού πατήσετε CREATE το ονομα σας θα φαίνετε κεντρικά, και ο παίκτης που θέλετε να παίξετε, αν πατήσει επάνω στο ονομα σας θα συναντηθείτε και θα ξεκινήσετε αμέσως παιχνίδι μαζί.

Υπάρχει και ο κωδικός ιδιωτικού παιχνιδιού και για ποιό λόγο τον βάζουμε

Επειδη οταν ξεκινάτε ενα ιδιωτικό CREATE MATCH σας βλέπουν και άλλοι παίκτες, και επειδη δεν θελετε να μπουν αγνωστοι στο παιχνίδι σας μπορείτε να βάλετε εναν κωδικό, και να τον δώσετε στον συγκεκριμένο παίκτη που θέλετε να συναντηθείτε για να τον βάλει, να συνατηθείτε αμέσως.χωρίς να σας ενοχλήσει καποιος άλλος.

Τον κωδικό τον βάζετε προαιρετικά και εφόσον το επιθυμήτε, δεν είναι υποχρεωτικός.Τον κωδικό τον βάζουμε μόνο για συνάντηση για αναμέτρηση με παίκτη που θέλουμε να συναντηθούμε.Αν πατήσει κάποιος άγνωστος εκεί, για να μπεί στο παιχνίδι που εχετε δημιουργήσει, θα πρέπει να ξέρει τον κωδικό.

Για κωδικό βάλτε κάτι ευκολο και δώστε τον στον φίλο σας. π.χ 1234 η 5555. Ο κωδικός είναι μόνο για την συγκεκριμένη συνάντηση