Τουβλάκια – arkanoid


Εραστές των arcade παιχνιδιών, έλα και απολαύστε το addicting remake του κλασικού arkanoid! Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να χρησιμοποιήσετε το κουπί για να αναπηδήσετε το φλίπερ ώστε να χτυπήσετε και να καταστρέψετε τα τούβλα. Όταν ανοίξει το παιχνίδι, 60 κομμάτια τούβλων θα χωριστούν σε 6 σειρές.

Το φλίπερ τοποθετείται στο κουπί στο κάτω μέρος της περιοχής παιχνιδιού. Απλά κάντε κλικ στο φλίπερ για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, μετά μετακινήστε το ποντίκι σας για να ελέγξετε το κουπί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τοίχους για καλύτερα ριμπάουντ.

Ορισμένα από τα τούβλα περιέχουν ειδικές δυνάμεις και, όταν χτυπηθούν, οι δυνάμεις αυτές θα τεθούν σε ισχύ. Ένα τούβλο με φλίπερ θα σας δώσει μια επιπλέον μπάλα, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστεί να ελέγξετε ταυτόχρονα όλους τους pinballs.

Ένα τούβλο με δύο βέλη που βλέπουν το ένα προς το άλλο θα περιορίσει το κουπί, ενώ το ένα με δύο βέλη σε αντίθετες κατευθύνσεις θα διευρύνει το πτερύγιο. Το παιχνίδι τελειώνει όταν χάνονται όλα τα pinballs, γι ‘αυτό καθοδηγήστε τα με τις δεξιότητες μέχρι να καταστραφούν όλα τα τούβλα!