Τρίλιζα – Tic Tac Toe – Παιχνίδι


Θυμηθείτε τις καλές παλιές μέρες καθώς παίζατε με τον υπολογιστή στο παραδοσιακό Tic Tac Toe την τρίλιζα! Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να σχηματίσετε μια σειρά 3 διαδοχικών σημάνσεων πριν ο υπολογιστής το κάνει για να κερδίσει.

Σε κάθε γύρο, εσείς και ο υπολογιστής θα γυρίσετε εκ περιτροπής για να βάλετε σύμβολα στο πλέγμα 3×3. Θα παίζετε με κύκλους ενώ οι σταυροί θα χρησιμοποιηθούν από τον υπολογιστή. Κατά τη σειρά σας, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κενό τετράγωνο στο πλέγμα για να το επισημάνετε με έναν κύκλο.

Μπορείτε να κερδίσετε τον υπολογιστή όταν δημιουργείτε με επιτυχία μια σειρά από 3 κύκλους σε οριζόντια, κάθετη ή διαγώνια κατεύθυνση. Εάν καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορεί να επισημάνει μια σειρά 3 διαδοχικών συμβόλων αφού συμπληρωθούν όλα τα τετράγωνα, το παιχνίδι θα τελειώσει με ισοπαλία και δεν θα απονεμηθούν πόντοι.

Ο πίνακας αποτελεσμάτων στα αριστερά του πλέγματος δείχνει τον αριθμό των εναπομείναντων παιχνιδιών, τον αριθμό των παιχνιδιών που έχετε κερδίσει, τα δεμένα και χαμένα, καθώς και το σημερινό σας σκορ. Παίξτε 20 γύρους και δείτε αν μπορείτε να σκουπίσετε το σκάφος!