Βέλη – Παιχνίδι


Παίξτε με τα βέλη και δείτε εάν είστε ανάμεσα στο πιο λαμπρό πρωτάθλημα μαθηματικών! Σε αυτό το παιχνίδι, το καθήκον σου είναι να ανταλλάξεις δύο σειρές από χρωματικά βέλη έτσι ώστε να ανταλλάξουν θέσεις.

Όταν ανοίξει το παιχνίδι, θα σας δοθεί ένα ορθογώνιο που περιέχει 8 πλακίδια βέλους, με 4 μωβ κεραμίδια στα αριστερά και 4 κίτρινα κεραμίδια στα δεξιά, καθώς και έναν κενό χώρο που χωρίζει τα δύο σύνολα βέλων στη μέση.

Για να αλλάξετε τις θέσεις των βέλων, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κεραμίδι έτσι ώστε να μετακινηθεί στον κενό χώρο που βρίσκεται στην κατεύθυνση που δείχνει το βέλος ή να μεταβείτε πάνω σε ένα κεραμίδι του αντίθετου χρώματος και να μετακινηθείτε σε ένα κενό.

Αφού μετακινηθεί προς τα εμπρός, τα βέλη δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα πίσω, για παράδειγμα, ένα πορφυρό βέλος που δείχνει προς τα δεξιά δεν μπορεί να μετακινηθεί στα αριστερά αφού μετακινηθεί ένα βήμα προς τα δεξιά.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες κινήσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επαναφορά κάτω από το παζλ για να ξεκινήσετε ξανά. Σημειώστε την βαθμολογία σας στο επάνω μέρος της οθόνης και ενεργήστε γρήγορα πριν μετριέται στο μηδέν!