Φιδάκι και σκάλες – Παιχνίδι


Θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια τότε πού παίζατε φιδάκι με τους φίλους σας! Μπορείτε να αναμετρηθείτε online στο φιδάκι μαζί με άλλους.

Σε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 10 παίκτες, ο στόχος σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που φτάνει στο ανώτατο μπλοκ που σημειώνεται με τον αριθμό 100 στον πίνακα. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, κάθε παίκτης θα λάβει ένα έγχρωμο κομμάτι και όλα τα κομμάτια θα τοποθετηθούν στο πρώτο τετράγωνο του πίνακα.

Κατά τη διάρκεια της σειράς σας, κάντε κλικ στο κουμπί στα δεξιά της οθόνης για να κυλήσετε μια μήτρα και ο αριθμός που εμφανίζεται στην μήτρα θα είναι ο αριθμός των βημάτων που μπορείτε να πάρετε.

Στη συνέχεια, το κομμάτι σας θα μεταφερθεί αυτόματα στον προορισμό του. Όταν το κομμάτι σας μετακινείται στο κάτω μέρος μιας σκάλας, μπορεί να ανέβει στη σκάλα και να μετακινηθεί στην κορυφή του. Αλλά αν το κομμάτι σου φτάσει στο κεφάλι ενός φιδιού, θα μεταφερθεί στην ουρά του φιδιού. Ο πρώτος παίκτης που φτάνει στο 100 μπλοκ στον πίνακα κερδίζει το παιχνίδι. Καλή τύχη!

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αληθινοί παίκτες παίξτε με το bot μέχρι να σκάσει μύτη κάποιος.