Μπάλες αναπήδησης – Παιχνίδι


Οι δημοφιλείς Μπάλες αναπήδησης μας είναι αρκετά εθιστικές για να σας κάνουν να μείνετε μπροστά στον υπολογιστή, προσπαθώντας να φτάσετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό – η μάχη Bouncing Balls Multiplayer είναι εδώ! Προσκαλέστε τους φίλους σας να κρατήσουν ένα τουρνουά ή να παίξουν εναντίον ενός online παίκτη για να ζήσουν την ατελείωτη διασκέδαση αυτού του εξαιρετικά παιχνιδιού!

Όπως και η ατομική έκδοση, ο στόχος σας στο Bouncing Balls Battle είναι να πυροβολείτε και να καταστρέφετε ομάδες τουλάχιστον 3 μπάλες του ίδιου χρώματος. Αλλά το κλειδί σας για να επιβιώσετε δεν βρίσκεται μόνο εδώ – πρέπει να επιτεθείτε στον αντίπαλό σας και να μετατρέψετε τα κομμάτια του σε πέτρες, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει καμία κίνηση προτού να πάρει στο δρόμο σας.

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, πολλαπλές μπάλες χρώματος που συσσωρεύονται σε σειρές θα κατεβαίνουν αργά από την κορυφή της περιοχής παιχνιδιού. Μια μπάλα μπάλα τοποθετείται στον εκτοξευτή στο κάτω μέρος της περιοχής και η επόμενη μπάλα θα είναι επίσης έτοιμη. Μετακινήστε το ποντίκι σας για να αλλάξετε την κατεύθυνση του εκτοξευτή και στη συνέχεια κάντε κλικ για να πυροβολήσετε μια ομάδα από 3 ή περισσότερες μπάλες του ίδιου χρώματος, έτσι ώστε να καταστρέφεται ολόκληρη η ομάδα μπάλες.

Όταν οι μπάλες αφαιρεθούν, τα κομμάτια που είναι μόνο συνδεδεμένα με την καταστραμμένη ομάδα μπάλες θα εξαλειφθούν επίσης, για παράδειγμα, όταν καταστρέψατε μια ομάδα μπλε μπάλες, οι κόκκινες και κίτρινες μπάλες που είναι μόνο συνδεδεμένες με τις μπλε μπάλες θα επίσης να αφαιρεθεί.

Η περιοχή παιχνιδιού του αντιπάλου σας θα εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης, επιτρέποντάς σας να παρατηρήσετε την τρέχουσα διαδικασία παιχνιδιού του αντιπάλου σας. Όταν πέφτετε 5 μπάλες με τα καταστραμμένα κομμάτια σε μία κίνηση, 3 από τις μπάλες του αντιπάλου σας θα μετατραπούν σε πέτρες και δεν μπορούν πλέον να αφαιρεθούν άμεσα.

Κάθε 2 τεμάχια που πέφτουν επιπλέον στα 5 κομμάτια θα μετατρέψουν 2 άλλες μπάλες του αντιπάλου σας σε πέτρες, για παράδειγμα, όταν 7 κομμάτια σας πέσουν με τις καταστραφείσες μπάλες, 5 από τα κομμάτια του αντιπάλου σας θα μετατραπούν σε πέτρες. Όταν υποπίπτεστε, μπορείτε να καταστρέψετε τα σκουπίδια πατώντας τους με τις μπάλες.

Εάν πετύχετε με επιτυχία 2 κομμάτια πέτρες με τις μπάλες, 1 από τα κομμάτια του αντιπάλου σας θα μετατραπεί και για κάθε 2 επιπλέον κομμάτια των πέτρων που έχουν απομακρυνθεί με επιτυχία, 1 ακόμα από τα κομμάτια του αντιπάλου σας θα απολιποβολήσει.

Το παιχνίδι τελειώνει όταν τα κομμάτια του κάθε παίκτη έχουν φτάσει στο κάτω μέρος της περιοχής παιχνιδιού, επομένως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε ισχυρές επιθέσεις έτσι ώστε η περιοχή παιχνιδιού του αντιπάλου σας να περιέχει μόνο ανεπιθύμητες πέτρες!