Ένα σχόλιο του Χατζηνικολάου έφερε νευράκια στους εγαζόμενους του Real FM

Ένα σχόλιο που έκανε στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου δημιούργησε άσχημη εντύπωση στους ανθρώπους που δουλεύουν στον Real FM.

Είναι ζόρικα τα πράγματα στη Real Group, παρατηρείται κι εδώ όπως στα περισσότερα από τα ΜΜΕ, καθυστέρηση στη μισθοδοσία που άλλοτε φτάνει τους 2,5 και άλλοτε τους 3,5 μήνες (αναλόγως με τις πληρωμές) – τα «μπλοκάκια», οι συνεργάτες, ακόμα περισσότερο. Τη Δευτέρα έχουν προγραμματίσει συνέλευση οι εργαζόμενοι να μιλήσουν για τα μισθολογικά, έχουν πάρει την υπόσχεση πως θα πληρωθούν τον Ιούλιο..

Δεν τους άρεσε λοιπόν το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «αστειάκια ενώ χρωστάει λεφτά από τον Ιούνιο» συζητούν μεταξύ τους. Θεώρησαν πως το μήνυμα του Χατζηνικολάου για το ραδιόφωνο εκείνο στη Γαλλία που απέλυσε όλους τους παραγωγούς του κι έβαλε μόνο τιτιβίσματα να ακούγονται από αηδόνια και άλλα πουλάκια, είχε αυτούς ως αποδέκτες.

Η Real Group αντιμετωπίζει προβλήματα και με τις δισκογραφικές εταιρίες, υπάρχουν κι εδώ πολλές οικονομικές εκκρεμότητες από διάφορα cd που δίνουν κατά καιρούς ως προσφορές οι εφημερίδες του ομίλου στους αναγνώστες. Θυμάστε και τη σειρά με όλα τα cd των Rolling Stones που δεν τράβηξε;