Ο Μάκης Μηλάτος παίρνει την σκυτάλη στον 105,5 στο κόκκινο

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που θέλεις να ισχύσει το «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, αμέσως μετά την αποχώρηση του Κώστα Αρβανίτη από τη διεύθυνση του «105.5 Στο Κόκκινο» (Δευτέρα), παίρνει τη σκυτάλη ο Μάκης Μηλάτος. Ήταν άλλωστε διευθυντής προγράμματος, οπότε η διαδοχή μοιάζει ως κάτι το φυσιολογικό. Άνθρωπος του ραδιοφώνου ο Μηλάτος, χρόνια στο κουρμπέτι και χρόνια πολλά και σε διευθυντικές θέσεις (Ρόδον FM, Rock FM), το κατέχει το σπορ. Πάντοτε δε, έκανε πολύ καλή δουλειά. Εξαιρετική θα έλεγα.

Έχει ένα «μειονέκτημα» βέβαια: εδώ μιλάμε για ειδησεογραφικό ραδιόφωνο ενώ αυτός διηύθυνε μουσικά ραδιόφωνα. Και μιλάμε μάλιστα για ένα ραδιόφωνο που ανήκει σε ένα κόμμα. Σε ένα κόμμα με στελέχη, συνέδρια, συνιστώσες, ισορροπίες, τάσεις κ.ο.κ.
Χρειάζεται μήπως να σας εξηγήσω γιατί αυτό το… μειονέκτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 100% πλεονέκτημα; Δεν χρειάζεται νομίζω, το καταλαβαίνετε πολύ καλά.
Αν θέλουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχουν κάτι (έστω στα ραδιοφωνικά γιατί στα περισσότερα από τα υπόλοιπα τα έκαναν θάλασσα) ας τον αφήσουν τον άνθρωπο να δουλέψει. Κέρδος θα το έχουν. Και ας περιοριστούν τα κομματικά στελέχη στα γραφεία τους, δεν πειράζει.
e-tetradio.gr