Πως γίνεται ένα μέλος VIP στο Zizanio chat

Σημείωση: προς το παρόν από όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά για να πάρεις το δικαίωμα του βιπ ισχύει μόνο η συμμετοχή στην πρώτη δεκάδα στο κουιζ.Θα σας ενημερώσουμε αν κάτι αλλάξει και ισχύσουν και όλα τα παρακάτω.

Οι VIP στο Zizanio chat είναι χρήστες που απολαμβάνουν περισσότερα χαρακτηριστικά του chat.Μερικά από αυτά είναι το οτι μπορούν να αλλάξουν το όνομα τους,να δώσουν χρώμα στο όνομα τους,να φαίνονται ψηλά στην λίστα χρηστών και άλλα πολλά.

Το βασικότερο είναι οτι ποτέ δεν χάνουν τα ωραία χαρακτηριστικά του chat, σε αντίθεση με τα απλά μέλη.

Στην βάση δεδομένων του Zizanio chat υπάρχει ένας αλγόριθμος που αξιολογεί τους χρήστες, και τους ανεβάζει η τους κατεβάζει σύμφωνα με το ιστορικό τους. Ενα βασικό κριτήριο που αξιολογεί θετικά ο αλγόριθμος είναι η φωτογραφία που βάζει ο χρήστης.Εάν το μέλος βάλει φωτογραφία που να φαίνεται, τότε σύντομα θα δεί το διαμαντάκι δίπλα στο όνομα του.

Να σημειώσουμε οτι δεν αξιολογείτε θετικά η κάθε φωτογραφία. Αν το μελος ανεβάσει απλά μιά φωτογραφία που να απεικονίζει ένα καρτουν, τότε ο αλγόριθμος δεν θα του δώσει θετική αξιολόγηση! Αλλά ούτε και αρνητική. Απλά θα αδιαφορήσει.

Επίσης ένα κριτήριο είναι από το πόσες αναφορές έχει ένας χρήστης.Αν τον αναφέρουν συχνά οι χρήστες,τότε θα έχει αρνητική αξιολόγηση.Στις αναφορές μπαίνει και ο έλεγχος του ανθρώπινου παράγοντα,για να αποφευχθεί το σπαμ, η ο δόλος από χρήστη σε χρήστη.

Ο χρόνος διαμονής και συμμετοχής στο chat είναι άλλο ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης.

Αλλοι τρόποι για να γίνει ένα μέλος vip, είναι η συμμετοχή στα κουιζ η στα παιχνίδια που υπάρχουν στο zizanio.gr.Ανα τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται διαγωνισμοί σε κουιζ και παιχνίδια.Εκει αν συμμετέχει ένα μέλος,και έχει την ανάλογη βαθμολογία παίρνει το διαμαντάκι του vip για κάποιο χρονικό διαστημα πού έχει οριστεί από τον διαγωνισμό.

Αν δείτε το φαινόμενο να ανεβαίνετε σε vip και μετά ξαφνικά να γίνεσται πάλι μέλος,και μετά πάλι vip μην σας φαίνεται παράξενο.Ετσι λειτουργεί ο αλγόριθμος με όλα τα μέλη.

Αν δείτε πάλι κάποια μέλη να είναι για πολύ μεγάλο διάστημα vip, χωρίς να κατεβαίνουν,είναι τα μέλη πού έχουν φωτογραφία στο chat. Οπως αναφέραμε και πιο πάνω η φωτογραφία είναι ένα από τα βασικά κριτήρια του αλγόριθμου.

Εχετε υπόψιν σας οτι το να ανεβάσετε φωτογραφία που δεν είναι δική σας και να απεικονίζει κάποιον άλλο,αυτό απαγορεύεται από τον ελληνικό νόμο,και μπορεί να έχετε νομικές συνέπειες.