Βάλε αυτό το box στο site σου δώσε ζωή στον ιστότοπο σου

Εαν θέλεις να βάλεις αυτό το box στο site σου στείλε μας το ονομα του site σου και θα σου στείλουμε τον κώδικα ενσωμάτωσης ο οποίος μπαίνει πολύ ευκολα.

Δώσε κίνητρο στους επικέπτες του site σου

Βάλε αυτο το box στον ιστότοπο σου και αύξησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σου.Δωσε τους το κίνητρο να επανέρχονται στον ιστότοπο σου.Θα αδειοδοτήσουμε το box για τον ιστότοπο σου.

Σου το παρέχουμε εντελώς δωρεάν

Στείλε μας το όνομα του ιστότοπου σου για να αδειοδοτήσουμε δωρεάν και να μπορει να εμφανίζετε το box στον ιστότοπο σου.Στείλε στο info@chat-room.gr  Δεν γίνεται πουθενά αναφορά σε εμας.Μόνο ο κόσμος φαίνεται που συνομιλεί.

Εύκολη και απλή ενσωμάτωση

Η ενσωμάτωση είναι πανεύκολη και αν δεν εχεις καθόλου γνώσεις θα σε καθοδηγήσουμε εμείς.Το box μπορεί να ενσωματωθεί σε όποιο σημείο του ιστότοπου σου θέλεις και προσαρμόζετε αυτόματα.Μπορείς να το βάλεις και στα δεξιά σε κάθετη μορφή.

Συνομιλία μέσα απο τον ιστότοπο σου

Οι επισκπετες σου θα μπορούν να γράφουν και να συνομιλούν μέσα από τον δικό σου ιστότοπο.Θα είναι μια πολύ ωραία υπηρεσία για τους επισκέπτες του site σου.

Προσαρμογή σύμφωνα με την εμφάνιση του ιστοτόπου σου

Εάν θέλεις τα χρώματα του box να ταιρίαζουν και να συνδυάζονται με τα χρώματα της εμφάνισης του ιστότοπου σου μπορούμε να το κάνουμε αυτό για σένα εντελώς δωρεάν.

Δώσε ζωή στον ιστότοπο σου