Αποκριάτικες κολοκύθες – Παιχνίδι


Ο στόχος σας είναι να στοιβάζετε τις κολοκύθες πριν τελειώσει ο χρόνος, ώστε όλοι να μπορούν να εκδιωχθούν από το νεκροταφείο. Ανοίγοντας με δύο στήλες κολοκύθες, θα σας δοθεί μια οριζόντια ράβδος για να τοποθετήσετε 2 κολοκύθες σε κάθε πλευρά μιας σειράς.

Μετακινήστε το ποντίκι σας κάθετα για να επιλέξετε μια σειρά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να τοποθετήσετε τις δύο κολοκύθες. Όταν 3 ή περισσότερες κολοκύθες του ίδιου τύπου είναι παρακείμενες μεταξύ τους, θα αφαιρεθούν. Οι επόμενες δύο κολοκύθες που θα τοποθετηθούν εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία.

Ένα κόκκαλο θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε ολόκληρη τη σειρά κολοκύθων ταυτόχρονα, ενώ το κρανίο θα αφαιρέσει όλες τις κολοκύθες του ίδιου τύπου. Σημειώστε το χρονόμετρο στην επάνω αριστερή γωνία, καθώς η μάγισσα θα πετάξει κάθε 60 δευτερόλεπτα και ο αριθμός των κολοκυθιών στο νεκροταφείο θα αυξηθεί.

Θα αναβοσβήνει ένα φως ως προειδοποίηση όταν ο χρονομετρητής μετράει τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Έχετε επίσης κατά νου ότι όταν προχωρήσετε στο παιχνίδι, εμφανίζονται περισσότερες κολοκύθες διαφορετικών προσώπων. Όταν οι κολοκύθες φτάσουν στην άκρη του νεκροταφείου, το παιχνίδι τελειώνει. Σταματήστε τις ανυπάκουες υποδοχές πριν πάνε πολύ μακριά!