Γραμμές μαρμάρου – Παιχνίδι


Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μάρμαρα από το πέρασμα του σημείου χωρίς επιστροφή; Σε αυτό το παιχνίδι, ο στόχος σας είναι να σχηματίσετε ομάδες τουλάχιστον 3 πανομοιότυπων μαρμάρων για να τα καταστρέψετε και να καθαρίσετε τη γραμμή.

Στην αρχή κάθε επιπέδου, μια σειρά χρωματιστών μαρμάρων θα κυλήσει στο μονοπάτι ενός λαβυρίνθου και θα κινηθεί προς μια τρύπα στο τέλος της διαδρομής. Στο κέντρο του λαβύρινθου θα σας δοθεί ένας εκτοξευτής, στον οποίο ένα μάρμαρο είναι έτοιμο να πυροβοληθεί, και το επόμενο κομμάτι θα δούμε επίσης.

Μετακινήστε το ποντίκι σας έτσι ώστε να αλλάξετε την κατεύθυνση της λήψης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να απελευθερώσετε το μάρμαρο. Αν σχηματιστούν ομάδες τουλάχιστον 3 μαρμάρων του ίδιου χρώματος, αυτά τα μάρμαρα θα αφαιρεθούν από τη γραμμή και τα υπόλοιπα μάρμαρα θα συγχωνευθούν.

Μπορείτε να αλλάξετε τις θέσεις των μαρμάρων στο εκτοξευτή πιέζοντας το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιό σας. Το σκορ σας θα καταγραφεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, οι λαβύρινθοι θα γίνουν πιο περίπλοκοι και ο αριθμός των μαρμάρων θα αυξηθεί.

Εάν τα μάρμαρα πέσουν στην τρύπα, το παιχνίδι τελειώνει. Φορτίστε στα ρεύματα ενθουσιασμού τώρα!