Γαμπρός παράτησε την νύφη για να δεί τον Αρη στο γήπεδο

Γαμπρός στο γήπεδο του Αρη

Ξέρουμε οτι έχουν τρέλα οι οπαδοί, αλλά αυτοί του Αρη Θεσσαλονίκης μάλλον δεν παλεύονται με τίποτα. Γαμπρός αρειανός παράτησε την νύφη για να σπεύσει στο Χαριλάου να δεί από κοντά τον αγαπημένο του Αρη. Ο γάμος έκλεισε για να γίνει μισή με μία ώρα μετά το ματς. Ο γαμπρός σκέφτηκε να πάει να δεί εστω και το πρώτο ημίχρονο που οπως πληροφορηθήκαμε,το έκανε για να του πάει γούρι οπως είπε.

Ο γαμπρός όμως δεν αρκέστηκε μόνο με το πρώτο ημίχρονο,και κάθησε να δεί και το δεύτερο.Η ώρα περνούσε και όλοι τον έψαχναν.Το κινητό του είχε μέινει από μπαταρία,αλλά αυτός αποροφημένος από τον αγαπημένο του Αρη,ουτε καν το κατάλαβε.Τελικά τον βρήκαν οι φίλοι του και τον μετέφεραν στην εκκλησία.Το ευχάριστο είναι οτι αν και πολύ καθυστερημένα,ο γάμος έγινε,παντρεύτηκαν και τέλος καλό όλα καλά.

Πάντως η νύφη θα πρέπει να το πάρει απόφαση οτι ο γαμπρός δεν θα είναι παντρεμένος μόνο με αυτή,αλλά και με τον αγαπημένο του Αρη. Και το έκανε όλο αυτό ο γαμπρός για έναν φιλικό Αρης – Παναθηναικός.Δηλαδή αν ήταν κάποιο ευρωπαικό παιχνίδι,η κάποιο ντέρμπι τι θα έκανε; Πάντως αν είναι έτσι όλοι οι οπαδοί του Αρη Θεσσαλονίκης,αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν!