Παπαθανασάκης: Θα πουλήσω μόνο αν βρεθεί σοβαρός επενδυτής

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής σε του τοποθέτηση  αρχικά επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Μ», οτι δηλαδή παίζει τουλάχιστον σε διπλό ταμπλό, έχοντας κι άλλον συνομιλητή για την ΠΑΕ πέραν του Μοντεκάλβο (τονίζοντας πως είναι περισσότεροι από ένας πέραν του Νοτιοϊταλού). Έθεσε όμως κριτήρια για να πουλήσει τις μετοχές του. Διαφορετικά άφησε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει κανονικά να… ηγείται του Ηρακλή, παρ’ ότι με την παρουσία του κρατά σε ομηρία τον Ημίθεο.

Στην τοποθέτησή του ο Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε: «Μόνο σε σοβαρό επενδυτή πουλάω. Με έχουν πλησιάσει και άλλοι το τελευταίο διάστημα. Περισσότεροι από δύο. Δεν μπορούσα να δώσω όμως έτσι την ομάδα. Δεν ήταν σοβαρές περιπτώσεις. Για τον Μοντεκάλβο έχουμε βάλει τους νομικούς μας και ψάχνουν. Ψάχνουν τα πάντα γύρω από αυτόν. Εγώ πέρασα από εξονυχιστικό έλεγχο πριν αναλάβω τον Ηρακλή. Από τα οικονομικά μου μέχρι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πρέπει να τα δούμε όλα και εάν είναι σοβαρός. Εάν είναι και μπορεί να κάνει μία πολύ καλή προσφορά και να κρατήσει τον Ηρακλή όπως πρέπει τότε ναι θα πουλήσουμε. Αλλιώς…».

Ο Παπαθανασάκης δηλαδή ζητά σοβαρό διάδοχο. Προφανώς ο ίδιος θα κρίνει τη σοβαρότητα του επόμενου. Ικανό να κάνει μια «πολύ καλή προσφορά», η οποία μεταφράζεται στα 4,5 εκ. ευρώ που έχει μεταφέρει ο Νίκος Καγιούλης στην Πρωτοβουλία Αντωνέλη-Βετεράνων, ποσό το οποίο δεν διαφοροποιήθηκε μετά την εκμηδένιση του χρέους στην Εφορία από τις Στερλίνες της μεταγραφής του Βέλλιου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. «Καίγεται» όντως να φύγει όπως διέρρεαν τον Μάιο-Ιούνιο οι συν αυτόν;