Παντελής Παντελίδης: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου

Δύο χρόνια μετά το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά. Η οικογένεια προσέφυγε κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το βράδυ εκείνο.

Ο φάκελος ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, ο όποιος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη και των δικηγόρων της. Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί ξανά με συνεκτίμηση όλων των παλιών αλλά και των πιο πρόσφατων στοιχείων που δείχνουν τι συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Στη νέο προσφυγή που, σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

Ωστόσο, εκεί που αναμένεται να υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις είναι όσον αφορά στα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή, μιας και η οικογένεια φέρεται να υποστηρίζει πως υπέστη μεγάλη ζημία από την υποκλοπή ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Παντελή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία που θα οδηγήσουν σε περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία έχει ξεκινήσει να ερευνάται και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη μήνυση αναφερόταν πως άγνωστοι έχουν υποκλέψει ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις, ενώ έχουν χακάρει τις σελίδες του τραγουδιστή σε κοινωνικά δίκτυα και τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λογαριασμό στο youtube από όπου υποστηρίζεται πως η ζημία από τις υποκλοπές ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.