Νέο προσωπικό ρεκόρ για τη Σελίνα Γκόμεζ στο Instagram

Νέο προσωπικό ρεκόρ στο Instagram κατέγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Σελίνα Γκόμεζ. Σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών η ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία της ίδιας και του Καναδού τραγουδιστή και συντρόφου της, The Weeknd έγινε η πιο δημοφιλής στη σελίδα της στο Instagram.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 7,1 εκατ. likes και μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευση της είχε συνολικά 1 εκατ. likes, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar. Οι αριθμοί δείχνουν την επιρροή που ασκεί η Σελίνα Γκόμεζ, η οποία θεωρείται “βασίλισσα” των social media, καθώς έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η selfie της Σελίνα Γκόμεζ με τον The Weeknd έχει πλέον περισσότερα likes από τη φωτογραφία της τραγουδίστριας που πίνει γνωστό αναψυκτικό και η οποία έχει συγκεντρώσει 6,6 εκατ. likes.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν για ένα διάστημα η δημοφιλέστερη στο Instagram έως ότου η Beyoncé ανάρτησε τη φωτογραφία της με την οποία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και ότι περιμένει δίδυμα. Η φωτογραφία της Beyonce είναι η νούμερο 1 ανάρτηση στο Instagram με 10,9 εκατ. likes.