Η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ στον Ηρακλή

Θεωρείται και όχι άδικα ως μια από τις πιο ταλαιπωρημένες ομάδες των τελευταίων ετών. Έφτασε στο σημείο να πέσει στην Δ’, να βιώσει τεράστιο… πόλεμο από ΕΠΟ και συνολικά τους περισσότερους φορείς. Και όμως ο Ηρακλής κατάφερε να αναγεννηθεί και να φτάσει και πάλι στην Σούπερ Λίγκα, έχοντας μια καλή χρονιά τερματίζοντας στην 12 θέση. Με τον Σπύρο Παπαθανασάκη στο τιμόνι της ΠΑΕ και τον κόσμο να βρίσκεται στις εξέδρες, όλα ή έστω τα περισσότερα έδειχναν ιδανικά, μετά από πολλά χρόνια.

Και όμως εκεί που όλα έδειχναν ρόδινα, η αγωνία και φόβος ακόμα και για διάλυση έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Τα προβλήματα και μάλιστα επέστρεψαν δυναμικά και η ανασφάλεια ήταν στην ημερήσια διάταξη του καλοκαιριού. Ο Καναδός επιχειρηματίας θέλει να αποχωρήσει και αυτή την στιγμή μόνο ένας, ο Ιταλός Φάμπιο Μοντεκάλβο έχει εκφράσει ενδιαφέρον με τον κόσμο της ομάδας να βλέπει το λιγότερο με καχυποψία αυτή την κίνηση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως από την στιγμή που το καλοκαίρι δεν έπεσαν λεφτά, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα πορευτεί με νεανικό ρόστερ, έχοντας φυσικά ως στόχο την όσο πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, κάτι που με αυτές τις συνθήκες μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Στον Ηρακλή όμως αρέσουν τα δύσκολα και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Αν καταφέρουν να σωθούν το συντομότερο δυνατό. Ναι μακάρι για τους ίδιους να θέλανε κάτι παραπάνω, αλλά αυτή την στιγμή, με τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και το ρόστερ που δεν έχει ενισχυθεί, η παραμονή είναι το πιο σημαντικό για τους «κυανόλευκους».

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Δεν καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και το θέαμα και όλα, ειδικά από την στιγμή που τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα.

ΗΡΘΑΝ: Λάσκαρης, Αλμπέρτος Ρούσσος, Τρίφωνας-Άγγελος Γιούδας, Mπαρέτας , Ανδρεόπουλος, Κούρος, Μπλέτσας , Κυνηγόπουλος, Βοσνακίδης, Αντωνίου, Λάμπρου

ΕΦΥΓΑΝ: Βέλλιος, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης, Aνδρεόπουλος , Μπουκουβάλας

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Με τον Απόστολο Βέλιο να είναι παρελθόν καθώς συνεχίζει την καριέρα του στην Νότιγχαμ και τον Περόνε να είναι στα 33 του, ο Γιάννης Λουκίνας έχει την χρυσή ευκαιρία να γίνει ο ηγέτης του Ηρακλή. Να πετύχει σημαντικά γκολ και να βοηθήσει τον «γηραιό». Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Σε αντίθετη περίπτωση ως ηγέτη βάζουμε τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι που στην άμυνα είναι κυρίαρχος.