Παλεύει με τα φίδια ο τελευταίος των Μοικανών Δ.Θεοδωρίδης

Συμβολικά τον λέμε τελευταίο των Μοικανών τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.Είναι ο μόνος πού έμεινε από τους παλιούς ραδιοφωνατζήδες στα FM.Παλεύει στην κυριολεξία με τα φίδια!Οχιές βόες και κροταλίες.Μέσα σε ένα άρρωστο κατεστημένο με μηδέν στην κυριολεξία αξιοκρατία!

Στο σημερινό ραδιόφωνο,δεν απολαμβάνει ο άξιος,αυτός πού αξίζει.Απολαμβάνει ο κάθε τενεκές ξεγάνωτος.Η τελευταία δημοσκόπηση αν μη τι άλλο είναι αστεία.Δείχνει τον city international οχι μόνο σε χαμηλά ποσοστά! Δείχνει ποσοστά που λένε οτι δεν ακούει κανένας τον σταθμό.Και δεν αδικούνε μόνο τον city international.Και άλλα ραδιόφωνα τα δειχνει πολύ χαμηλά,ενω όλος ο κόσμος ξέρει οτι εχουν μεγάλη ακρομαματικότητα.Αναφερόμαστε πιό εκτενώς στον city international γιατί το άρθρο είναι αφιερωμένο στην Δ.Θεοδωρίδη.

Ο πολυαγαπημένος επί πολλά χρόνια σκάρλετ,εχει συνηθίσει από τέτοια.Είναι ενας αγνός ραδιοφωνικός παραγωγός,που τον αγαπάει το κοινό της Θεσσαλονίκης εδώ και πολλά χρόνια.Ο σκάρλετ δεν ξέρει την τέχνη του λαδώματος,των δημοσίων σχέσεων,και του γλυψίματος.Είναι ένας ραδιοφωνικός παραγωγός,που έχει γαλουχηθεί,με το παλιό,αγνό και καλό ραδιόφωνο.

Πήραμε την απόφαση να αφιερώσουμε ένα άρθρο,σε αυτό τον παραγωγό,γιατί η αδικία μας αγγίζει ακόμα,ευτυχώς! Η εκπομπή του Δημήτρη Θεοδωρίδη,είναι από τις πιό αγαπημένες στην πόλη της Θεσσαλονίκης καί όχι μόνο,και δεν δικαιολογούνται αυτά τα νούμερα στον city,με μία τέτοια πετυχημένη εκπομπή.Να υπενθυμίσουμε οτι και οι άλλες εκπομπές στον city international είναι πολύ αξιόλογες.και σε καμμία περίπτωση,εμείς τουλάχιστο,δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή την δημοσκόπηση.

Δημήτρη Θεοδωρίδη μην μασάς και συνέχισε όπως εσύ ξέρεις! Μπορεί να είσαι ο τελευταίος των Μοικανών από την παλιά καλή φουρνιά,αλλά θα είσαι για πολλά χρόνια ακόμη πρώτος,και θα ποδηγετείς το σημερινό σκουπιδαριό!

Το παρακάτω βίντεο είναι πολύ συμβολικό.Συμβολίζει τον βρώμικο χώρο των μμε.Ετσι κυνηγούν τα φίδια τον Σκαρλετ,και έτσι προσπαθεί να επιβιώσει αυτός ο αγνός και ρομαντικός ραδιοφωνικός παραγωγός της παλιάς καλής σχολής! Αξίζει να δείτε το βίντεο! Θα καταλάβετε πολλά!

 

Μπορεί να τον κυνηγούν, να τον παιδεύουν αλλά στο τέλος πιάνει πάντα την κορυφή!.Το βίντεο είναι πολύ αντιπροσωπευτικό!