Μετακόμισε στον Focus 103,6 ο Δ.Διαμαντίδης

Τέλος από το ράδιο Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Διαμαντίδης.Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε για το πως,και γιατί αποχώρησε από το ράδιο Θεσσαλονίκη.Ο δημοσιογράφος τώρα θα ακούγεται από τον focus τον ραδιοφωνικό σταθμό πού τα κουμάντα έχει ο Δημήτρης ο Βενιέρης.Κάθε Παρασκευή στις 10:00, ο Πρόεδρος της hyphen SA, κ. Γιάννης Στεργής, και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διαμαντίδης, βγαίνουν ξανά στον ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, μέσα από τη συχνότητα του Focus FM 103.6, με τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου radio course protifora αriston project.
O δεύτερος κύκλος της εκπομπής εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και πολύτιμα εργαλεία για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι επιθυμούν την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.


Εγγραφείτε στο site http://protifora.edu.gr/, συντονιστείτε κάθε Παρασκευή στις 10:00 στη συχνότητα του Focus FM 103.6, παρακολουθήστε τα radio courses του μοναδικού ραδιοφωνικού εκπαιδευτικού προγράμματος σεμιναρίων και αποκτήστε τίτλο πιστοποίησης από τον φορέα εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας the αriston project!

focus-studio1036