Διαμαντόπουλος αντιμέτωπος με Βενιέρη σε μιά σκληρή μονομαχία στο ΕΛ ΡΑΔΙΟ της Θεσσαλονίκης

Ο ανταγωνισμός σε λίγο στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Το ράδιο Θεσσαλονίκη είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίζει μόνο του μπάλλα,σε ένα κατάμεστο γήπεδο.Εκανε μία πολύ μεγάλη κοιλιά στις αρχές της κρίσης,γιατί απότομα έγινε συντηρητικό σε μιά εποχή που ο κόσμος ήθελε αίμα και δάκρυα.

Γιατί όμως έγινε συντηρητικό το ράδιο Θεσσαλονίκη; Γιατί έπαψε να είναι επαναστατικό και να <<κράζει;>> Όταν μπήκε η κρίση και ο κόσμος ευνούχησε σε πολύ μικρό διάστημα το ΠΑΣΟΚ, αυτομάτως και το ράδιο Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητο. Εκεί που το ράδιο Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστής, έγινε παρατηρητής! Εμεινε αμήχανο,δεν μπορούσε να κράξει γιατί όλα έγιναν απότομα και πολύ γρήγορα. Ο κόσμος όμως διψούσε για κράξιμο και επανάσταση εκείνη την εποχή. Το ράδιο Θεσσαλονίκη δεν εξέφραζε πλέον την μεγάλη τάση του κόσμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο real fm έκανε τρελά νούμερα εκείνη την εποχή στις ακροαματικότητες των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης. Εκανε νούμερα γιατί κάθε πρωί, ο Τράγκας έκραζε,και όλος ο κόσμος στραφηκε εκεί. Τώρα ο real fm έπεσε στην Θεσσαλονίκη,και θα σας εξηγήδουμε άλλη φορά τον λόγο της πτώσης.

Μετά λοιπόν από όλη αυτή την <<επαναστατική>> περίοδο των αγανακτισμένων το ράδιο Θεσσαλονίκη άρχισε να ξαναβρίσκει τα πατήματα του και είναι και πάλι πρώτο.

Τώρα έχει άλλον κι άλλο πονοκέφαλο ο ιδιοκτήτης του ράδιο Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, και ο πονοκέφαλος λέγεται Βενιέρης. Ο Δημήτρης Βενιέρης είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που απολύθηκε από την ΕΡΤ και πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη. Εφτιαξε έναν σταθμό ο τον οποίο τον στελέχωσε με αξιόλογα άτομα,ο σταθμός είναι δημοσιογραφικός ψυχαγωγικός,και κάθε μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο την συμπάθεια των Θεσσαλονικέων.

Οι δύο σταθμοί μοιάζουν πλέον σαν δυό σταγόνες νερό,χωρίς να αντιγράφει ο ένας τον άλλο! Οι δύο σταθμοί υπηρετούν το ίδιο αντικείμενο,αλλά με δικό του τρόπο ο καθένας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δημήτρη Βενιέρη ο Fokus 103,6 ανεβάινει συνεχώς,και αν συνεχίσει έτσι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τον δούμε στις πρώτες θέσεις,και να απειλεί το ράδιο Θεσσαλονίκη και το μετρόπολις.

Ο ανταγωνισμός είμαστε σίγουροι οτι θα πιάσει κόκκινο στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στους δύο αυτούς ραδιοφωνικούς σταθμούς! Θα δούμε ένα ωραίο μπράντεφερ ανάμεσα στους Διαμαντόπουλο Βενιέρη.

Για να δούμε θα τα καταφέρει ο Βενιέρης να αισθανθεί ο Διαμαντόπουλος την ανάσα του; Εδώ θα είμαστε για να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να σας ενημερώνουμε.