Mahjongg – Παιχνίδι


Ώρα να παρουσιάσετε τις ικανότητές σας που ταιριάζουν, τους λάτρεις του mahjongg! Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να αφαιρέσετε όλα τα κεραμίδια, συνδυάζοντάς τα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε με το κλασικό σύνολο mahjongg ή έναν απλό συνδυασμό αριθμών και γραμμάτων.

Απλά κάντε κλικ για να επιλέξετε το σετ που θέλετε να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, το επιλεγμένο σύνολο θα συσσωρευτεί. Όταν βρείτε ένα ταιριαστό κομμάτι ενός κεραμιδιού, μπορείτε να κάνετε κλικ στα δύο κομμάτια έτσι ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν.

Σημειώστε ότι μόνο το ανώτατο κομμάτι σε ένα σωρό που δεν είναι μπλοκαρισμένο από τα αριστερά ή τα δεξιά μπορεί να ληφθεί. Τα κεραμίδια που μπορούν να αφαιρεθούν θα επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα όταν τα κάνετε κλικ. Ένας χρονοδιακόπτης στην επάνω αριστερή γωνία θα μετράει το χρόνο που έχετε ξοδέψει, ενώ το σκορ σας θα μετρά από 10000 ανάλογα με το χρόνο.

Εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε καμία κίνηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση στα αριστερά για να ξεκινήσετε πάλι. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Συμβουλή για να λάβετε μια υπόδειξη, αλλά σημειώστε ότι κάθε φορά που θα το κάνετε, θα αφαιρεθούν 600 βαθμοί.

Παίξτε την ενδιαφέρουσα πασιέντζα mahjongg και νιώστε την ανατολίτικη ατμόσφαιρα!