Τεράστιο κόλπο Μαρινάκη!

Το όνομα του Μπουμπακάρ Κουγιατέ «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό βάσει δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι έκαναν… κωλοτούμπα στην υπόθεση, καθώς ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσαν πως ο παίκτης ενδιέφερε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι τον Ολυμπιακό, αλλάζοντας έτσι τα όσα ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους.

Εδώ που τα λέμε, τέτοια μπερδέματα συμβαίνουν αρκετά συχνά, κάτι εύλογο από τη στιγμή που αμφότερες οι ομάδες, τόσο η ελληνική όσο και η αγγλική, ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, όπως συμβαίνει συνήθως, η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται στη μέση για τον αμυντικό της Τρουά. Το γεγονός ότι η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για τον Κουγιατέ, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο ομάδες δουλεύουν τις μεταγραφικές υποθέσεις με κοινούς συνεργάτες πολύ συχνά. Στην ουσία, οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν επαφές με τον Μαρινάκη αναφορικά με την αγορά της Γαλλίας (Μοντεστό και Ανιγκό κατά κύριο λόγο), θα μπορούσαν κάλλιστα να προτείνουν τον διεθνή κεντρικό αμυντικό και στο Λιμάνι!

Εάν πράγματι ο αγγλικός σύλλογος αποκτήσει τον στόπερ από το Μάλι, η συνθήκη της στενής συνεργασίας των δύο ομάδων, θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για μετέπειτα μεταγραφή του στον Πειραιά.

Άλλωστε, τα μεταγραφικά πάρε-δώσε του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ είναι συχνό φαινόμενο, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Χιλάλ Σουντανί, που ήρθαν από την Αγγλία και έγιναν βασικά στελέχη των Ερυθρολεύκων, ενώ το αντίστροφο δρομολόγιο έκανε πέρυσι το καλοκαίρι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sportdog.gr