Ο Αρειανός οπαδός Κουκ! Από τις λίγες εμβληματικές πλέον φιγούρες των γηπέδων

Με αφορμή αυτό το ωραίο συμβάν πού έγινε στον τελικό του μπάσκετ, ερευνήσαμε και μάθαμε γιά τον οπαδό Κουκ.Ο Κουκ φανατικός με τον Αρη,είναι μιά φιγούρα,πού όλοι οι αρειανοί γνωρίζουν!

Είναι από αυτούς που δεν χάνουν αγώνα του Αρη.Μάθαμε οτι ακολουθεί τον Αρη εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Ο χαρακτήρας του ιδιόρυθμος,το ντύσιμο του επίσης.Σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να μάθουμε για τον Κουκ,μας είπαν οτι θυμίζει άγγλο οπαδό! Γνήσιος ροκάς όχι μόνο στη μουσική,αλλά και στη ζωή! Οι περισσότεροι αθλητές του Αρη τον γνωρίζουν,όχι μόνο αυτοί που είναι εν ενεργεία,αλλά και οι παλιοί.

Είναι από τους οπαδούς που δεν μασάει τίποτα! Μπορεί να πάει με το κασκόλ του Αρη και στα κίτρινα ντυμένος,μέσα σε πυρήνα φανατικών οπαδών του παοκ και τρώγοντας πασατέμπο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Κάτι παρόμοιο έκανε και στον τελικό του μπάσκετ,όπου εισχώρησε στον πυρήνα των οπαδών του παναθηναικού,σαν να μην τρέχει τίποτα. Φιγούρες σαν του οπαδού Κουκ σπανίζουν από τα γήπεδα πλεόν.

Αυτός είναι ο Κούκ του Αρη.Μακάρι όλοι οι οπαδοί να είχαν το δικό του ήθος και την δική του ιδιοσυκγρασία! Στις ομάδες δεν υπάρχουν πλέον εμβληματικοί οπαδοί! Ο Κουκ ίσως να είναι και από τους τελευταίους.

Την παραπάνω περιγραφή την κάναμε,με πληροφορίες που αποκομίσαμε από οπαδούς του Αρη.