Ξεκινάμε το πρώτο επεισόδειο της σειράς Master league στο PES 19

Πρώτο επεισόδειο

Ξεκινάμε μιά σειρά στο PES 19 η οποία θα είναι μακροχρόνια και θα ανεβαίνει στο νέο κανάλι που φτιάξαμε στο youtube για λογαριασμό του νεανικού ιστοτόπου Zizanio.Η σειρά θα διαδραματίζεται στο master league pes 19 και επιλέξαμε να αναλάβουμε την Τορίνο μία ιστορική ομάδα από την Ιταλία .Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την πρώτη γνωριμία με την ομάδα,την υπογραφή του συμβολαίου,αλλά και τον πρώτο σημαντικό αγώνα μετά από τα πρώτα στησίματα της ομάδας.

Στο ξεκίνημα συμμετέχουμε σε μιά πολύ σημαντική διοργάνωση το Διεθνές κύπελλο συλλόγων.Η ομάδα έκανε ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα αντιμετωπίζοντας την Σελτικ.Είναι ένας όμιλος με 4 ομάδες και ο πρωτοπόρος παίρνει το κύπελλο αλλά εκτός από αυτό, αποκομίζει πολύ σημαντικά οικονομικά ωφέλη και μπόνους.

Ο BELOTTI έβαλε το πρώτο γκολ της σειράς και ελπίζουμε να μας βγεί γουρλής.

Η ομάδα αν και είναι στο ξεκίνημα της δείχνει πολύ δεμένη και σε όλες τις γραμμές έδειξε οτι δεν έχει αδυναμίες.

Θα προσπαθήσουμε με καλή διαχείριση να φτάσουμε την Τορίνο όσο πιό ψηλά μπορούμε με φιλοσοφία να ανεβάζουμε παίκτες απο τα φυτώρια του συλλόγου.

Η ομάδα έχει έναν πολύ ισχυρό χορηγό στην φανέλα στην εταιρεία SUZUKI και έναν πρόεδρο αρκετά φιλόδοξο που θέλει να την κατατάξει στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Οσοι θα παρακολουθήσετε την σειρά θα θέλαμε τα σχόλια σας αλλά και την βοήθεια σας με την άποψη σας την ποδοσφαιρική.Πιστεύουμε οτι θα είναι μιά συναρπαστική σειρά, με αγωνίες χαρές αλλά και λύπες,όπως είναι και στο πραγματικό ποδόσφαιρο.Αυτή είναι άλλωστε και η πεμτουσία του master league.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.Μετά από κάθε βίντεο που θα ανεβαίνει στο youtube στο κανάλι του Zizanio θα αναρτάτε και ένα άρθρο που θα αναλύει τις εξελίξεις και τα όσα διαδραματίζονται μέσα στην ομάδα.