Πολύτιμοι λίθοι – Παιχνίδι


Αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το Gems Swap II αλλά με μερικά νέα χαρακτηριστικά και παραλλαγές. Ακριβώς όπως το Gems Swap II, ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ανταλλάξει γειτονικούς πολύτιμους λίθους έτσι ώστε 3 ή περισσότερα πετράδια του ίδιου τύπου να ευθυγραμμιστούν σε ευθεία γραμμή, τότε οι πολύτιμοι λίθοι θα καταστραφούν και οι χώροι όπου οι πολύτιμοι λίθοι θα φωτιστούν .

Θα δημιουργηθούν νέοι πολύτιμοι λίθοι και συνεχίζετε να αλλάζετε τους πολύτιμους λίθους μέχρι να φωτιστούν όλες οι θέσεις και στη συνέχεια να καθαρίσετε το επίπεδο και να προχωρήσετε στο επόμενο.

Η πρώτη διαφορά με το Gems Swap II είναι ότι τα πεδία παράγονται τυχαία. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι άδειοι χώροι στο γήπεδο, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Η δεύτερη διαφορά είναι ότι εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια γραμμή με περισσότερα από 3 πολύτιμους λίθους, τότε θα καταστραφούν και άλλα πολύτιμα λίθια σε φωτισμένες περιοχές. Ο αριθμός των πρόσθετων πολύτιμων λίθων εξαρτάται από το μήκος της γραμμής που σχηματίσατε, όσο μεγαλύτερη είναι η γραμμή, τόσο πιο πολύτιμοι λίθοι θα καταστραφούν.

Μια άλλη πρόσθετη δυνατότητα είναι ότι όταν είστε κολλημένοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιες πετράδια να ανταλλάξουν, το παιχνίδι θα σας δώσει μια υπόδειξη εάν παραμείνετε αδρανείς για πολύ καιρό. Με αυτούς τους νέους κανόνες και παραλλαγές, το Gems Swap III θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τους λάτρεις της ανταλλαγής πολύτιμων λίθων.