Αγοράκι Μπέντζαμιν Μπάτον γεννήθηκε στο Μπαγκλαντές

Ένας από τους διάσημους, φανταστικούς ρόλους του Μπραντ Πιτ ήταν ο Μπέντζαμιν Μπάτον, ένα αγοράκι που γεννιέται γέρος και πεθαίνει βρέφος, καθώς όσο μεγάλωνε μίκραινε ηλικιακά. Στην πραγματική ζωή, ένας… αληθινός Μπέντζαμιν Μπάτον γεννήθηκε πρόσφατα στο Μπαγκλαντές. Το νεογέννητο εμφάνιζε βαθιές ρυτίδες, βαθουλωμένα μάτια, και σώμα ζαρωμένο, με πολλή τριχοφυΐα.

Οι γιατροί έμειναν εμβρόντητοι όταν αντίκρισαν το «γερασμένο» αγόρι και εκτιμούν πως η αιτία της κατάστασής του αυτής είναι η προγηρία που προκαλεί ταχύτατη γήρανση.«Δεν μοιάζει καθόλου με νεογέννητο, η εικόνα του παραπέμπει σε σώμα γερασμένο με πολλές ρυτίδες και σκληρό δέρμα», περιέγραψε ένας από τους γιατρούς του.

Οι γονείς του ωστόσο είναι ενθουσιασμένοι με τη γέννηση του μικρού «θαύματος», όπως το αποκαλούν, και η όψη του καθόλου δεν περιορίζει την ευτυχία τους όταν τον έχουν στην αγκαλιά τους.

Η οικογένειά του εκτιμά πως θα μεγαλώσει υγιής ο μικρός παρότι άλλα παιδιά με την ίδια πάθηση φτάνουν μέχρι περίπου την ηλικία των 13 ετών.