Ο τρόπος για να παίζεις μουσική σε web radio

Ποιό κάτω θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παίξετε μουσική σε web radio.Η διαδικασία είναι πολύ απλή,και αν προσέξεις παρακάτω,μπορείς να συνδεθείς με ενα web radio, σε 3 λεπτά.

Ο μόνος εξοπλισμός που θα χρειαστεί να έχετε, είναι ένα απλό λαπτοπ, η ενα απλό υπολογιστή, και σε περίπτωση που θέλετε και να μιλάτε στο ραδιο, ένα απλο μικρόφωνο υπολογιστή αξίας των 5 ευρώ.

Αναλυτικές οδηγίες

Βήμα 1

Κατεβάζουμε εδώ το προγραμματάκι.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βήμα 2

Κάνουμε το setup που κατεβάσαμε εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Βήμα 3

Αφού ανοίξουμε το πρόγραμμα όταν πατήσουμε το κουμπι tools θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα.Πατάμε τον σταυρό για να δημιουργήσουμε μιά σύνδεση.

 

;

 

Βήμα 4 

Αμα πατήσουμε στην σύνδεση που φτιάξαμε θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα.Στην παρακάτω εικόνα βάζουμε τα τον σέρβερ και τον κωδικό του σταθμού που θέλουμε να συνδεθούμε και πατάμε οκ.

Αυτό ήταν! Είστε ετοιμοι να παίξετε μουσική.Απλά ρίξτε τα mp3 σας μέσα στο πρόγραμμα και μετά αυτό θα τα κάνει όλα μόνο του.Αν ο σταθμός ειναι Icecast αυτό θα σας το πεί ο πάροχος και μπορείτε να το ορίσετε.

Εάν θελετε να μιλήσετε στο ράδιο, αν έχετε συνδεμένο ενα μικρόφωνο στον υπολογιστή σας,απλά πατήστε το κόκκινο κουμπί που λεει mic.Η μουσική θα χαμηλώσει αυτόματα, και θα ακουστεί η φωνή σας.