Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το σίριαλ της επόμενης ομάδας του Καρίμ Ανσαριφάρντ έλαβε τέλος. Ο Ιρανός, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, επέλεξε τον Ολυμπιακό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος έχει μεταβεί στα γραφεία των Πειραιωτών για να υπογράψει συμβόλαιο.

Μένει να φανεί αν παίξει άμεσα στους “ερυθρόλευκους” ή παραμείνει δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Προσθήκη του Ανσαριφάρντ από τώρα στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων” ενδεχομένως να σημάνει εξελίξεις για έναν από τους Ιντέγε – Καρντόσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός κάλυψε τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιρανού με τον Πανιώνιο, επομένως ήταν ξεκάθαρα στο χέρι του ποδοσφαιριστή να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ανσαριφάρντ ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου απ’ το 2015, μετρώντας 15 γκολ και 5 ασίστ σε 51 συμμετοχές με την “κυανέρυθρη” ομάδα. Τη φετινή σεζόν, ο Ιρανός έχει σημειώσει 5 τέρματα κι έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 15 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ουσιαστικά, ο Ανσαριφάντ μαζί με τον Σοτζέι Μασούντ είναι το… 50% του φετινού Πανιωνίου. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Tractor Sazi, Persepolis, Saipa και Οσασούνα, ενώ παράλληλα είναι 53 φορές διεθνής με το Ιράν, έχοντας σημειώσει και 14 γκολ.