Η Κάιλι Τζένερ «διέλυσε» το Snapchat με ένα της tweet

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως συνέβη και είναι αληθινό. Η Κάιλι Τζένερ κατάφερε με ένα και μόνο tweet της να κάνει τη μετοχή του Snapchat να χάσει 1,4 δισ. δολάρια. Πώς το κατάφερε αυτό η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν;

Η Κάιλι έριξε «βόμβα μεγατότων» γράφοντας σε tweet τις αλλαγές μετά τον επανασχεδιασμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Snapchat.

«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν το Snapchat πια; Ή είμαι μόνο εγώ;… αυτό είναι τόσο λυπηρό». Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν πτώση άνω του 7% στα 17,28 δολάρια.

Λίγο αργότερα η Kylie Jenner έγραψε ένα ακόμα tweet, απολογητικό «ακόμα σε αγαπώ snap… πρώτη μου αγάπη» ωστόσο το κακό είχε γίνει.

Πολύ αργά όμως αφού η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία. Το tweet της Τζένερ ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου καθώς εδώ και μέρες το Snapchat είναι αντιμέτωπο με εκατομμύρια παράπονα για το νέο του σχεδιασμό μετά την αναβάθμιση.

Οι μετοχές της μητρικής εταιρείας Snapchat κατέγραψαν πτώση έως και 7,2% την Πέμπτη, διαγράφοντας αξία 1,4 δισ. δολαρίων από την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας.

Και αν έχετε απορία για το πώς μπορεί με ένα tweet να κοστίσει σε μια εταιρία τόσα πολλά εκατομμύρια η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι η Κάιλι έχει 24,5 εκατ. ακολούθους στο twitter ενώ άλλους τόσους και ακόμα περισσότερους έχουν τα διάσημα μέλη της οικογένειάς της.